Serdar ile Arslan Bir Arada

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetimi ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetimi ile bir araya gelen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Teşvik Yasası, Cazibe Merkezi Programı, OSB’ler ve sağlanan desteklerle Elazığ’da yatırım ikliminin değiştiğini önümüzdeki süreç içerisinde yerli ve yabancıların çok daha fazla ilgisini çekeceğini söyledi. 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ziyarette yaptığı değerlendirmede Serdar’ın her zaman iş dünyasının yanında yer aldığını söyledi. Başkan Arslan konuşmasında, “Bugün çok değerli Milletvekilimiz, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Sayın Ömer Serdar’ı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sayın Serdar, görev yaptığı süre içerisinde TBMM’de Elazığ’ı en güzel şekilde temsil etmiştir. İş dünyasının her zaman yanında yer alan Sayın Serdar, ilimizin sorunlarının çözümü noktasında da önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir. Başta ilimizin Teşvik Yasası kapsamında 4. Bölgede yer alması, Cazibe Merkezleri programı, OSB’ler, sulama projeleri, çevre yolları, şehir hastanesi gibi ilimizin bir çok önemli konusunun çözümünde çok değerli katkılarda bulunmuştur. 27. Dönem milletvekilliği listesinde olmayan Sayın Serdar, siyasetteki birikimi ve deneyimi ile inanıyoruz ki, ilimize, bölgemize ve ülkemize çok önemli hizmetler vermeye devam edecektir. Ben bu düşüncelerle her zaman yanımızda olan ve bundan sonraki süreç içerisinde de yine birlikte hareket etmeye devam edeceğimiz Sayın vekilimize başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Serdar: Elazığ Yatırımlarda Önemli Bir Noktaya Gelecektir

Başkan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu’na nazik kabulleri için teşekkür eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar’da yaptığı değerlendirmede Elazığ’ın yatırımlar anlamında çok daha stabil bir ortama kavuştuğunu söyledi. Serdar yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle kısa bir süre önce Elazığ TSO başkanlığına seçilen Sayın Arslan ve tüm yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Kendisini uzun yıllardan beri tanıdığım ve iş dünyasının içinden gelen biri olması hasebiyle Elazığ TSO başkanlığında da çok öneli hizmetler vereceğinden şüphem yoktur. Ben bu kurumun ilimizin kalkınma ve gelişmesinde çok önemli bir değer ifade ettiğini biliyorum. Milletvekilliği dönemimde Belediye, Elazığ TSO, Ticaret Borsası, sivil toplum kuruluşları ile hep birlikte bu şehrin beklentilerini karşılamaya gayret ettim. Bu vesile ile bu kurumlarda görev yapmış herkese teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın ifade ettiği gibi ilimiz son dönemlerde çok önemli hizmetler almıştır. Gerek Teşvik Yasası, gerekse cazibe merkezleri programı ve diğer devlet destekleri ile Elazığ yatırımlar anlamında daha stabil olmuştur. İşte bu dönemde Asilhan Arslan gibi iş dünyasının kalbinden gelen bir kişinin burada başkanlık yapmasını önemsiyoruz. Sayın Arslan, yatırımcılara ilimizde yapılabilecek her yatırım konusu ile ilgili çok daha hazırlıklı olacak ve iş dünyanın önünü açacaktır. Ben bundan sonraki süreç içerisinde de yine kendileriyle birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinde inşallah çok daha güçlü ve daha dinamik bir Türkiye’yi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile sağlayacağız. Bugün bizim milletvekili listelerinde olup olmamız çok önemli değil, önemli olanın ilimiz ve ülkemizin kazanması olduğunu biliyoruz. Bu neden Sayın Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle nazik kabulünüz ve yakın ilginiz için teşekkür ediyor, bir kez daha başarılar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN