Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da okullar bir gün tatil edildi

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında Elazığ'da okullar 1 gün tatil edildi.

Elazığ, Diyarbakır ve Malatya'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Elazığ, Diyarbakır ve Malatya'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Elazığ'da 37 bin dönüm alanda pancar hasadı başladı

Elazığ Şeker Fabrikası'nda alım kampanyasının startının verilmesiyle birlikte, tarlalarda yoğun hasat mesaisi başladı. Kentte 37 bin dönüm alanda pancar hasadına başlandı.

Elazığ'da Filistin'e destek mitingi düzenlendi

Elazığ'da El-Aksa Platformu tarafından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 'Aksa Tufanı Diriliş Mitingi' düzenlendi.

Havaların soğumasıyla kış çaylarına talep arttı

Elazığ'da havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar, aktarcıların yolunu tuttu. Soğuk algınlığına yakalanmak istemeyen vatandaşların en çok tercih ettiği ürünler ise ıhlamur ve kış çayı oldu.

Elazığ'da 'Afet sonrası iyileştirme çalışmaları' toplantısı

AFAD Elazığ İl Müdürlüğünde afet sonrası iyileştirme çalışmaları toplantısı düzenlendi.

Elazığ'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Elazığ'da 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Başkan Şerifoğulları'na teşekkür

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş, çocukların milli ve manevi eğitimlerine destek veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür etti.

Elazığ'da 'Özgür Kudüs' çağrısı trafik ışıklarında

Elazığ'da bazı trafik ışıklarına Özgür Kudüs ve Katil İsrail yazısı yazıldığı görüldü.

Başkan Seyrek: ''Atıl durumdaki tescilli 2 lojman, halk kütüphanesi yapılabilir''

Elazığ'ın 10 ilçesinden 9'unda halk kütüphanesi olduğunu belirten Bakır Maden Kültür, Turizm, Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Deniz Seyrek, ''Demir yollarına ait olan ve zamanında lojman olarak kullanılan 2 tescilli yapı, halk kütüphanesi olarak değerlendirilebilir' dedi.

112 Acil Çağrı Merkezini arayarak su arızasını sormuşlar

Elazığ 112 Acil Çağrı Merkezine 1 Ocak 2024'ten bu yana gelen yaklaşık 307 bin çağrının yüzde 69'u vakaya dönüşmeyerek gereksiz çağrı olarak kayıtlara geçti. Bazı vatandaşların ise su arızası ve hastane randevusu için arayarak merkezi meşgul ettiği öğrenildi.

Göreve başlayan Elazığ Valisi Hatipoğlu: ''Valilik bir yükselme meselesi değil bir yüklenme meselesidir''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre Tokat Valiliğinden Elazığ Valiliğine atanan Numan Hatipoğlu, kente gelerek göreve başladı.

3 bin dönüme domates eken üretici vatandaşlara seslendi: ''Gelin tarladan 8 liraya alın''

Elazığ'da 3 bin dönüm alana domates eken Erhan Arıkboğan hasada başladı. Pazarda fiyatların 25 ile 30 lira arasında olduğunu dile getiren Arıkboğan, vatandaşlara seslenerek, ''Gelin tarladan 8 liraya alın'' dedi.

Prof. Dr. Açık: “Bu bir karalama kampanyasıdır, hukuka aykırı hiçbir iş yapılmamıştır”

Türkiye’nin önde gelen kadın sanayicilerinden Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’da 10 bin kişinin hayatına dokunan çimento fabrikasıyla ilgili olarak son dönemde çıkan haberlere ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Fabrikanın kuruluş aşamasından günümüze kadar yapılan tüm iş ve işlemlerin yasalara uygun olarak yapıldığını, karalama kampanyasını yürütenler ile ilgili hukuki sürecin başlatıldığını, tüm bilgi ve belgelerin de ilgili mercilerle paylaşıldığını belirtti.

Elazığ'da Eti Krom işçilerinin eylemi devam ediyor

Elazığ'da Eti Krom Yıldırım AŞ'ye ait maden ocaklarında, çalışma şartlarının düzeltilmesini isteyen işçilerin başlattığı eylem devam ediyor.

Elazığ Barosu'ndan Gazze'ye saldırılara destek veren çifte vatandaşlar hakkında suç duyurusu

Elazığ Barosu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı katliamlara doğrudan ya da dolaylı olarak katkısı olan İsrailli yetkililer, çifte vatandaş olarak seferberlik çağrısı üzerine katliamlara asker veya ekonomik olarak destek olan tüzel kişilikler ve temsilcileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yıkım çalışmasında ortaya çıktı, 35 yıldır iki bina tek duvarı kullanmış

Elazığ'da depremde ağır hasar gören binanın yıkımı sırasında bitişiğindeki binanın bazı kısımlarında duvar olmadığı ve yıllardır ortak duvarın kullanıldığı ortaya çıktı. Aynı müteahhit tarafından inşa edilen binadaki duvarların ince olması dikkat çekti.

Elazığ'da binlerce kişi Filistin için yürüdü

Elazığ'da binlerce vatandaşın katılımı ile Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi.

Üniversite öğrencilerinden Filistin'e destek

İsrail'in Filistin işgali ve uyguladığı zulmü protesto etmek amacıyla Fırat Üniversitesi Filistin Dayanışma ve Gençlik Platformu tarafından protesto yürüyüşü düzenlendi.

Toplam 5367 haber.