MÜSİAD'dan Kudüs Ziyareti

MÜSİAD Filistinli Müslümanlara destek vermek amacıyla Kudüs'ü ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Basım, Yayın ve Medya Sektör Kurulu üyesi bir grup iş adamı, haksız yasak ve sınırlamalara tepki göstermek ve  Filistinli Müslümanlara destek vermek amacıyla Kudüs’ü ziyaret etti. 

MÜSİAD Elazığ’ı temsilen Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ program dönüşünde konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Kudüs, barındırdığı dini değerlerle üç din için (Müslüman, Hristiyan ve Yahudi dinine mensup olanların) ortak kutsal öneme sahip olduğu bir merkez. Bu nedenle tarihin her döneminde olduğu gibi günümüzde de tüm dünyanın ilgi odağında. Amerika’nın bütün desteklerini arkasına alan İsrail terör devletinin baskısı başta olmak üzere birçok meşru sayılması imkânsız yapının da hedefindedir.

Bilinmelidir ki Kudüs’ü ve Aksa’yı günümüzün hak dinine inanmış biz Müslümanların himayesinden çıkarmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Dünya’daki emperyalist ve siyonist devletlerin, yapıların tamamı birleşse de inanan ve adanmış gönüller; ümmetin göz bebeği o kutsal yöreyi hep kollayacak, bölgenin selameti adına gereken her şeyi yapacaktır. Tüm dünya artık anlamalıdır ki Kudüs, ancak ve ancak hoşgörü dini İslam sancağı altında sulha erebilir.

Filistin halkı; sağlam ve güvenilir son sancak olarak Türkiye’mizi görmekte. Bundan dolayı Kudüs’e gitmek, o manevi havayı solumak ve Filistinli kardeşlerimize varlığımızı hissettirmek bilhassa önemlidir. Her zaman, Filistinli mazlum kardeşlerimizin maddi manevi yanında olacağız. Programımızın mesajı ve manası da budur. MÜSİAD Genel Merkezine ve bizleri Kudüs ile buluşturan turizm şirketine, ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ederim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN