İYİ Parti Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Milletvekili Adayları çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İYİ Parti Elazığ Milletvekili adayı Yavuz Temizer seçim çalışmaları kaspamında yaptığı esnfa ziyaretlerinde gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Temizer tarafından gündeme dair yapılan açıklama şöyle: 

Çalışıyoruz. Koşturuyoruz. Artık son 2 gün. Huzurlu, adaletli günler başlıyor 2 gün sonra. İnsanların sosyal medyada bir beğeni yapmaktan bile korkar hale getirildiği devir artık son buluyor. Dövizin, faizin, enflasyonun, işsizliğin uçtuğu günler İYİ Parti’nin gelişiyle son buluyor. Mutfaklardaki yangın 2 gün sonra bitiyor. Biliyorsunuz, biz 1 aydır ekonomiden bahsederken ‘soğanın kilosunun 5 lira olduğu memlekette kimse bize kalkınma masalı anlatmasın’’ diyorduk. Soğan geldi ülke gündemine oturdu şimdi. Ekonomi bakanı sanki müjde veriyormuş gibi ‘soğan ithalatına başlayacağız’ diyor. Gerisini anlatmaya gerek var mı? Memleketi kuru soğana muhtaç ettiler ama AK Parti adaylarının öyle bir derdi, gündemi yok. ‘Dış güçler’ diyip çıkıyorlar işin içinden. Elazığ’a da 16 yıldır bayatlamış boş vaadleri tekrarlamaya devam ediyorlar. Dün yüzlerce mesaj geldi hemşerilerimizden. ‘Stadın önünden geçtik ama kazma kürek sesi duymadık’ diyorlar. Kırk kere denenmiş adaylar ‘ihale ile temel atma aynı şeydir’ diye Elazığ’la kafa bulmaya devam etsinler. 24 haziranda, ‘kazanmakla kaybetmek aynı şeydir’ diyip evlerine gönderecek bunları.

Hemşerilerimiz sürekli arıyor, mesaj atıyor, yolda kolumuzdan tutup çeviriyor. ‘Şunu da anlat, bunu da söyle’ diyerek bunların boş vaadlerinden dert yanıyorlar. Anlatmakla bitmiyor. Bunların Elazığ’a söyledikleri yalanları uç uca eklesek marsa 4 şeritli yol olur. Hemşerilerimiz rahat olsunlar. İçinizi ferah tutun. Kömürhan’dan Golan’a, Pertek’ten Guleman’a Elazığ’ın ne meselesi varsa biliyoruz. Bunların hepsini çözecek irademiz de vizyonumuz da var. Elazığ’ın hakkını söke söke alacak yüreğimiz de var. Danışman maaşı tırtıklayanların, başörtülüler Çankaya’ya çıkamasın diye meclisten kaçan ağarların böyle bir derdi yok. Bunların tek derdi İYİ Parti’nin oyları. Boşa yormasınlar kendilerini. 6 aday bir olsalar İYİ Partiİ’nin oylarını saymakla bitiremezler.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN