İdris Alan'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ve Yönetim Kurulu Üyesi F.Ahmet Yılmaz, kısa bir süre önce seçimleri tamamlanan meslek odası başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Alan ve Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Nihat Bozkurt ile Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Cebrail Top ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında bir değerlendirmede bulunan Başkan Alan, “Bir kısım meslek odalarımızda seçimler tamamlanmış oluş yeni yönetimler üyelerin tercihi ile belirlenmiştir. Seçimleri tamamlanan odalarımızı bugün ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Seçimleri tamamlanan bu dört odamızda üyeler mevcut başkanları yeniden seçerek, desteklerini vermişlerdir. Makamlar geçici hizmet ise kalıcıdır. Biz her zaman asıl olanın temsil edilen üye ve şehre hizmet olduğunu ifade ediyoruz. Çünkü bu makamlar seçilenlere vebal ve sorumluluk yüklemektedir. Bunun bilinci içerisinde hak ve hukuku gözeterek herkese eşit mesafede, cesur ve kararlı bir duruş sergilemek tüm üyelerin ortak beklentisidir. Biz bu düşüncelerle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreç içerisinde de ilimizdeki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ilimize ve iş dünyamıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Ben bu düşüncelerle seçimleri kazanan tüm Odalarımızda yeniden seçilen yönetim kurullarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

ALAN'IN CESUR DURUŞUNU HERKES GÖSTEREMEZ

Elazığ Karma Odası seçimini yeniden kazanan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, Alan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Başkanım İdris Alan bu şehrin çok önemli bir kanaat önderidir. Kendisiyle ilimizin hemen her meselesinde müşterek hareket etmiş ve her zaman büyük desteklerini görmüş olmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. İnşallah Elazığ TSO seçimlerinde de yeniden kendisini başkan olarak görmek istiyoruz. Çünkü, Sayın Alan her seçilenin cesaret edemeyeceği cesur adımlar atmaktan ve sözünü esirgemekten çekinmeyen bir yönetici. 2017 yılında Anakara’da bizlerin de katıldığı Sayın Başbakanımızın canlı yayınındaki programda ayağa kalkarak Elazığ iş dünyasının sorun ve beklentilerini dile getirme cesaretini tüm ülkemize göstermiştir. Sayın TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun da ifade ettiği gibi Sayın Alan, sivil toplum kuruluşlarına nasıl başkanlık yapılacağını örnek olmuştur. Ben bu vesile ile bizlere vermiş olduğu desteklerden ötürü ve nazik ziyareti için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

ALAN'I DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Nihat Bozkurt ve Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Cebrail Top da Başkan Alan’a teşekkür ederek, iş dünyasının çatı örgütü Elazığ TSO Başkanı Alan’ın her zaman yanlarında yer almasından memnuniyet duyduklarını belirtti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu ise değerlendirmesinde Başkan Alan’ın Elazığ için çok önemli bir şans olduğuna vurgu yaparak, “Kendisini inşallah yeniden Oda Başkanı olarak görürüz. Sayın Alan, Oda başkanlığında çok önemli bir kanaat önderi olduğunu gösterdi bu nedenle kendisinin belediye başkanı veya milletvekili olarak bu şehre hizmet etmesini şahsi olarak çok arzu ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN