Şuay Alpay'dan Baskil'e Müjdeler
Ak Parti Milletvekili adayı Av. Şuay Alpay Baskil'de düzenlenen mitingete Baskil ilçesine müjde üstüne müjde verdi.
Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Av. Şuay Alpay Baskil’de düzenlenen mitinge katıldı. ALPAY’ın mitingte yapmış olduğu konuşmada, Baskil ilçesine müjde üstüne müjde vermesi, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.
AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay ALPAY’ın mitingte yaptığı konuşmada “Baskil feribot faciasında hayatını kaybeden kişilerin yakınlarının hak etmiş oldukları tazminatlarıyla ilgili, yapmış olduğumuz girişimler neticesinde 2 milyon 750 bin tl miktarı Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla özel idareye aktarımını yaptık. Önümüzdeki hafta itibariyle tamamı ödenmiş olacak. Bu sebeple Başbakanımıza ve bu çalışmada emeğe geçen herkese teşekkür ederim ”dedi. ALPAY, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabırlar dileyerek, başsağlığı dileklerini iletti.
Alpay, “ Baskil kamu hizmetlerinden daha fazla hizmet alması gerekiyor. Elazığ’a olduğu gibi Baskil’de başlatılan projelerden nasibini alacak. Baskil Belediye hizmet binası ile birlikte Baskil Hükümet Konağı’nın örnek ve büyük bir projelere olarak hayata geçmesi için gerekli ödenek yapıldı. 2016 yılında bu projeler hayata geçirilmiş olacak” diye konuştu.
Alpay’ın konuşması sırasında verdiği müjdeler sonrasında konuşması sık sık “Baskil seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla kesildi.
Alpay, Baskil Meslek Yüksek Okulu ile ilgili projeyi de anlattı. Alpay, “Baskil Meslek Yüksek Okulu’nun binasının yapımına 2016 yılında başlayıp kısa sürede bitireceğiz. Çok özel bir proje olacak. Bu kampus ün yurt ihtiyacı da olursa bunu aynı projeye dahil ederek halletmiş olacağız” ifadelerini kullandı.
Baskillilerin sosyal yaşantılarını değiştirecek olan projeyi de açıklayan Alpay, “Baskilli kardeşlerimizin ve gençlerimizin spor yaparak hayata daha fazla tutunmaları için 500 seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu’nu 2016 yılı içerisinde yatırım programına alıp yapımına başlıyoruz” dedi.
Alpay, sadece bu projelerle yetinilmeyeceğini, önümüzdeki süreçte Baskil ve diğer ilçelerimizden gelen talebin sıkı takipçisi olacaklarını ifadelerine ekledi.
Bakmadan Geçme





