Önce Çarptı Sonra Kaçtı
Haber detayları için tıklayın.
Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç sürücüsü sokak köpeğine çarptıktan sonra kaçtı.
Elazığ'da, Malatya Caddesi'nde bir sokak köpeğine plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ayağında kırık ve vücudunun farklı yerlerinde yaralar oluşan köpeği gören duyarlı vatandaşlar, 153 beyaz masayı arayarak haber verdikten kısa süre sonra ekipler kazanın meydana geldiği bölgeye gidip yaralı köpeği Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’ne götürdü.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi Koordinatörü Veteriner Hekim Doç. Dr. Mustafa Köm, yapılan incelemeler sonucunda hastanın sol ön ayağında ciddi bir kırığın tespit edildiğini ve hemen tedavi altına alındığını belirtti.
Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi veterinerlerinden Vesile Tutcugil ise “ Köpeğin hayati tehlikesinin olmadığını, ancak sol ön ayağında ciddi bir kırık olduğunun tespit edildiğini, gerekli müdahalenin ardından köpeğin doğal ortama salınacağını ifade etti.”