Okul Servis Araçlarına Denetim
İl Emniyet Müdürlüğü Okul Servis Araçları denetimlerine başlandı
İl Emniyet Müdürlüğü Okul Servis Araçları denetimlerine başlandı
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, okul öğrencilerinin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve çocukların güvenli bir trafik ortamında öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla, 2014-2015 Eğitim/Öğretim yılının 2.döneminin açılmasıyla birlikte, Okul Servis Araçları denetimlerine başlandı. Yapılan denetimlerde, servis şoförleri araçlarındaki eksikliklerin giderilmesi konusunda uyarıldı.
Trafik ekiplerimiz öncelikle öğrencilerin güvenle okullarına gidip gelmelerini sağlamaya ve trafiği akıcı halde tutmaya çalışacak, şehir merkezinde okulların giriş-çıkış saatlerinde ve okul servis araçları üzerinde düzenleme ve denetleme faaliyetlerini yürütecektir.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüzce denetimler arttırılarak eksiği görülen araç ve şoförlere gerekli cezai işlemin uygulanacaktır” ifadelerine yer verildi.
Bakmadan Geçme





