Meydan 13 Eylül'de Tamamlanacak
Elazığ Belediye tarafından PTT Meydanı eski Hükümet Konağının bahçesiyle birleştiriliyor.
Elazığ Belediye tarafından PTT Meydanı eski Hükümet Konağının bahçesiyle birleştiriliyor.
Devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen ve proje hakkında bilgiler alan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz “ PTT Meydanında çalışmalar 13 Eylül’de tamamlanacak” dedi.
PTT Meydanına gelen ve burada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek proje hakkında mimar ve mühendislerden bilgiler alan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, buradaki çalışmaların çok hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Postane Meydanımızı güzel bir peyzaj çalışmasıyla, yeni ve genişletilmiş haliyle düzenleyerek halkımızın hizmetine sunacağız. 13 Eylül Cumartesi günü buradaki çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz, yani okullar açılmadan önce buranın açılışı yapılacak ve inşallah hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız.” Dedi.
Öte yandan Belediyenin Postane meydanında yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı. Elazığ şehir merkezinde insanların dinlenebileceği geniş meydanlar çok kısıtlı olduğunun altını çizen vatandaşlar, eski hükümet konağı bahçesinin de PTT meydanına dâhil olmasıyla hem daha geniş bir dinlenme alanı bulacaklarını hem de modern bir şehir adına daha estetik bir görüntü hâkim olacağını kaydederek, emeği geçen yetkililere teşekkür ettiler.