Herşey 'Özgür Kudüs' İçin
Elazığ'da İsrail'in Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıyı kınayan gençler ellerinde bayraklarla pedal çevirdi. Elazığ Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Mavi Marmara gemisine 31 Mayıs 2010'da İsrail'in yaptığı saldırının 6. yılında ' Mavi Marmara Ruhuyla Özgür Kudüs İçin Pedal Çeviriyoruz' sloganıyla bisiklet turu düzenledi.
Elazığ’da İsrail’in Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıyı kınayan gençler ellerinde bayraklarla pedal çevirdi.
Elazığ Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Mavi Marmara gemisine 31 Mayıs 2010’da İsrail’in yaptığı saldırının 6. yılında ’ Mavi Marmara Ruhuyla Özgür Kudüs İçin Pedal Çeviriyoruz’ sloganıyla bisiklet turu düzenledi.
İsrail’in, Müslümanlara zulüm etmeye bugünde devam ettiğini belirten Elazığ Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Başkanı Ubeyd Abdullah Kaya, siyonist İsrail yönetiminin bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahip olduğunu dile getirdi.
Mavi Marmara Ruhuyla, Özgür Kudüs İçin Pedal Çevirmek için toplandıklarını aktaran Kaya, yapılan tüm işgallere karşı bir farkındalık oluşturmak için bayrak ve bisikletlerle şehir turu gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Öğretmenevi önünde başlayan bisiklet turu, şehir turu atılarak PTT meydanında son buldu.