Erdoğan İddialara Yanıt Verdi

Belediye İmar Revizyon Planı tartışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Plana itiraz eden Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Başkanı Av. Murat Erdoğan'a Belediye Başkan Yardımcısı Karahan Çelik, cevap vererek, Erdoğan'ın haksız rant talepleri dikkate alınmadığı için belediye'den intikam almaya çalıştığını öne sürmüştü. Gelişmelerin ardından bu kez de ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, Karahan Çelik'in iddialarına cevap verdi. Erdoğan, Keban yolu'nda arazilerinin olmadığını ifade ederek, Karahan Çelik'e güney çevre yolunda arazileri olup olmadığını sordu ve bu arazileri ticari alanlara dönüştürülüp dönüştürülmediğinin cevabını merak ettiğini kaydetti.

Belediye İmar Revizyon Planı tartışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Plana itiraz eden Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Başkanı Av. Murat Erdoğan’a Belediye Başkan Yardımcısı Karahan Çelik, cevap vererek, Erdoğan’ın haksız rant talepleri dikkate alınmadığı için belediye’den intikam almaya çalıştığını öne sürmüştü. Gelişmelerin ardından bu kez de ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, Karahan Çelik’in iddialarına cevap verdi.

Erdoğan, Keban yolu’nda arazilerinin olmadığını ifade ederek, Karahan Çelik’e güney çevre yolunda arazileri olup olmadığını sordu ve bu arazileri ticari alanlara dönüştürülüp dönüştürülmediğinin cevabını merak ettiğini kaydetti.

Belediye’nin planda çuvalladığını da ileri süren Erdoğan, 30 bin vatandaşın mağdur edildiğini, maksatlarının haksızlık ve adaletsizliği gidermek için itiraz ettiklerini yineledi.

Murat Erdoğan ayrıca kendisine hakaret edildiğini iddia ederek, yasal yollardan hakkını arayacağını da dile getirerek, muhalif belediye meclis üyelerini de eleştirdi.

Bakmadan Geçme