Buruk 'Her hafta bizim için bir final'

Okan Buruk Fenerbahçe maçını değerlendirerek 'Her hafta bizim için bir final' dedi.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk oynayacakları Fenerbahçe maçı için rakiplerinin güçlü bir rakip olduğunu bildiklerini belirterek;” Her hafta bizim için bir final. O yüzden rakibin kim olduğu çok fazla önemli değil dedi.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk oynayacakları Fenerbahçe maçı için rakiplerinin güçlü bir rakip olduğunu bildiklerini belirterek;” Her hafta bizim için bir final. O yüzden rakibin kim olduğu çok fazla önemli değil bizim için. Önemli olan bizim alacağımız puanlar. Oynayacağımız oyun. Tabi ki rakibimizi en iyi şekilde analiz edeceğiz. Rakibimizin ne kadar güçlü bir rakip olduğunu biliyoruz ama kendi sahamızda oynadığımız maçlar var, başarılı performansımız var. Bunu sürdürmek gerekiyor. Bu bağlamda bu hafta yine Fenerbahçe’ye karşı her maç olduğu gibi yine kazanmak için oynayacağız. 3 puan bu maçtaki hedefimiz her maçta olduğu gibi. O yüzden Fenerbahçe’ye çok saygı duyuyoruz ligin lideri, ligin en iyi takımlarından biri. Biz de şu anda saygı duyulacak durumdayız. İyi giden bir performansımız var. Hem oyun olarak, hem skor olarak, hem puan olarak yukarılardayız. O yüzden aynı şekilde bu çizgiyi sürdürmek tabi ki inşallah kazanacağımız puanlarla da Elazığspor’un ismini tekrar bu hafta da konuşturmak hedeflerimizden biri” dedi.

Buruk Takımda iki futbolcularının sakat olduğunu belirterek,” Eksiklerimiz, en Özgür’ün sakatlığı var, İbrahim Kaş’ın sakatlığı var. Onlar bu hafta bizlerle beraber olamayacaklar. Diğer oyuncularımız çok şükür iyi durumdalar. Bizle beraber olacaklar.

Teknik Direktör Okan Buruk Fener Bahçe maçında taraftarın her maçta olduğu gibi yanlarında olmalarını istediklerini ifade ederek,” Şunu belirtmek istiyorum. Taraftarın, şehrin, yanımızda olduğunu hissetmek çok önemli. Bu hissi son haftalarda artarak görüyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bu takımada çok olumlu yansıyor. Özellikle iç sahadaki performansımıza çok olumlu yansıyor. Belki bu hafta bunun ikiye katlanacağını düşünüyoruz, belki üçe katlanacak. Bu maç için seyircimizin daha büyük ilgisi olacak, daha büyük desteği olacak. Geçen hafta kazandığımız galibiyet çok önemliydi. Bunun sevincini hep beraber yaşadık ama o bitti, geldi geçti. Yeni bir heyecan şehrimizle beraber. Sağ olsunlar bugün de çok büyük destek var bize. Ayrıca teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı da mutlu ediyor. Konuşma yaparken de böyle onlara böyle her hafta baklavaların gelmesini söyledik. Bu baklavaların gelmesi oyuncularımızın elinde. Biz kazandıkça, biz iyi gittikçe bu şehir ve bu takım ileriye gidecek. Bu da bizim en büyük mutluluğumuz olacak belki de” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme