Bulvar Pazartesi Açılıyor

Çayda Çıra Mahallesi sakinlerinin şehre ulaşımlarında büyük kolaylıklar sağlayacak olan yeni bulvar tamamlandı.

Çayda Çıra Mahallesi sakinlerinin şehir merkezine ulaşımlarında büyük kolaylıklar sağlayacak olan yeni bulvar belediyenin çalışmalarıyla tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen ve ekiplere çeşitli talimatlar veren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bulvar üzerinde kontroller yaptı.

Buradaki çalışmaların yaklaşık 1,5 ay öncesinde tamamlandığını ve kullanılabilir duruma geldiğinin altını çizen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ancak üniversitenin güvenlik tedbirleri sonucu yol üzerinde bazı değişiklikler yaptıklarını ve güvenlik tedbirlerini aldıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Bulvarımızdaki çalışmalarımızı tamamladık ve hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz için son derece mutluyuz. Bulvardaki tüm çalışmalarımızı şuan için tamamladık ve inşallah pazartesi gününden itibaren vatandaşlarımız yeni bulvarımızı kullanmaya başlayacaklar. Özellikle Çayda Çıra Mahallesi sakinlerinin şehir merkezine ulaşımlarında büyük kolaylıklar sağlayacak olan yeni bulvarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Şehrin en yeni yerleşim yerlerinden olan Çayda Çıra Mahallesini Zübeyde Hanım Caddesi’ne bağlayacak olan yeni bulvar, yaklaşık olarak 1500 metre uzunluğunda olurken, araçlar çift gidiş-çift geliş olarak, çok daha hızlı ve konforlu bir şekilde gitmek istedikleri noktaya bu bağlantı yolu sayesinde ulaşmış olacaklar.

Bakmadan Geçme