'Beklemedik Kararlar Gördük'
Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, ilk yarıda rakibin iyi baskı yaptığını, bu yüzden ileride top tutmakta zorlandıklarını söyledi.
Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, ilk yarıda rakibin iyi baskı yaptığını, bu yüzden ileride top tutmakta zorlandıklarını söyledi.
Saraloğlu "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Rakibimiz bizden daha etkili ve daha iyi başladı. Özellikle ilk yarıda ileride top tutamadık. Rakip kontralarla iyi geldi ve baskıyı iyi kurdu. Bunda bizim oyuncuların aşırı stresi ve yorgunluğu da etki olabilir, çünkü ligi kupa ile birlikte götürmeye çalışıyoruz. İleride top tutamayınca baskı altında top kazanabilmek için daha fazla efor sarf etmeye başladık. Bu arada ilk yarıyı 0-0 bitirmek bizim için ç ok önemliydi ve öyle de oldu. İkinci yarıda yaptığımız uyarılarla ve hocamızın yaptığı tespitlerle daha iyi başladık ve golü de bulduk. Ancak kime kızacağımızı kimi suçlayacağımızı bilemediğimiz bir pozisyonda kırmızı kart ve ondan sonra oyunun kopuşu. Ondan sonrası için bir şey söylemeyeyim ama hakem güzel idare etti maçı. Şu an işin doğrusu sinirlerimiz biraz gergin ve üzüntümüz de had safhada. Sağlıklı bir röportaj veya değerlendirme mümkün olacak mı bilmiyorum ama olmazsa kusura bakmayın" dedi.
Bakmadan Geçme





