Nozoğlu'ndan Teşekkür Mesajı
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Nozoğlu Elazığlıların Erdoğanın yanında yer aldığını açıkladı.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Nozoğlu Elazığlıların Erdoğan'ın yanında yer aldığını açıkladı.
Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Kadir Nozoğlu, 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Elazığlıların 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.
Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Kadir Nozoğlu, yaptığı yazılı açıklamada “Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını dileyerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Elazığlıların desteği artarak devam etmiştir” diyerek açıklamasına şu şekilde devam etti:
“10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Elazığlılar tüm ilçeleriyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermiştir. Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemize ve ilimize çok hizmetleri olmuştur. Allah'ın izniyle hizmetlerine Cumhurbaşkanı olarak da devam edeceklerdir. Seçim sonuçları başta ülkemizde ve mazlum ülkelerde sevinçle karşılanmıştır. Türkiye bundan sonra daha da güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bu zorlu yolda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen tüm Elazığlılara ve seçim sürecinde fedakârca gece gündüz çalışan tüm teşkilatlarımıza ve tüm parti üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum”