Haluk Arslan Hız Kesmiyor!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Haluk Arslan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Haluk Arslan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Arslan, beraberindeki heyet ile birlikte TEİAŞ çalışanlarını, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. Arslan ayrıca Elazığ Emniyet Müdürlüğüne atanan Nihat İşlek'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde konuşan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde yoğun bir tempo ile ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu doğrultuda bugün TEİAŞ, İl Özel İdare kurum çalışanlarını, esnafları ve son olarak İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Nihat İşlek beyi ziyaret ettiklerini belirtti.

30 Mart tarihine kadar ulaşmadık Elazığlı bakmayacaklarını belirten Arslan, Saadet Partisi kadrolarının hizmeti ibadet şuuru ile gerçekleştirdiğini, “Saadet kazanınca Elazığ kazanacak” sloganı ile insanların huzuruna çıktıklarını, toplumun huzur ve yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını ifade etti.

Milli Görüşün temiz ve hizmeti esas alan bir tarihe sahip olduğunu belirten Arslan, Milli Görüşün milletin aslı ve ruh kökü olduğun, Elazığ halkının efsane hizmetlere büyük bir özlem duyduğunu ve tercihini yeniden Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisinden yana kullanacağını sözlerine ekledi.

Arslan, yoğun bir şekilde yerel seçimlere hazırlandıklarını, menfaat ve çıkar algılarını yıkarak, hizmeti yeniden Elazığ ve Elazığ halkına duydukları muhabbetle gerçekleştireceklerinin altını çizdi.

Ziyaretlerde karşılaştıkları tepkilerin kendilerini memnun ettiğini belirten Arslan, halkın birçoğunun bundan sonra Saadet'le devam sözünü verdiğini ifade ederek bu seçimlerden çok umutlu olduklarını ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR