'Elazığ Özel Bir Şehirdir!'
Elazığsporu evinde 3-1 mağlup eden Kardemir Karabüksporda Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Elazığın kendisi için özel bir şehir olduğunu söyledi.
Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas sonradan giren oyuncuların oyuna etki ettiğini söyledi.
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'u evinde 3-1 mağlup eden Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Elazığ'ın kendisi için özel bir şehir olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor'u Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda 3-1 mağlup eden Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu. Kafkas, kritik bir maçı galibiyetle noktaladıkları için mutlu olduğunu belirtirken, Elazığ'ın özel bir şehir olduğunu ifade etti. "Oyuncularımı tebrik ediyorum… Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede ise ilk yarıda oyunun kontrolü ele aldıklarını, 2-3 pozisyona girdiklerini, ancak değerlendiremediklerini söyledi. 2. Yarı'ya iyi başlayamadıklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı; " Öncelikle oyunun ilk yarısında 2-3 tane çok net pozisyon bulduk bunları değerlendiremedik. Fakat bu yarıda istediğimiz hücum organizasyonlarını maalesef geliştiremedik. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi de kenar iki oyuncumuzun bugünkü maçta etkisiz olmasıydı. Oyuna müdahale edecekken ikinci devre oyuna iyi başlayamadık. Oyunun kontrolünü kaybettiğimiz sırada da Elazığspor bir gol buldu. Kırmızı kartla birlikte oyunun bütün kontrolünü elimize geçirdik. Özellikle oyuna giren Erkan, Jones ve Beykan'ın katkılarıyla da bizim için çok kritik olan bir maçı kazanmasını bildik. Şimdi yukarıları hedefliyoruz. Futbolda bunları konuşmak için biraz erken ama birkaç maç daha iyi sonuçlar alabilirsek içeride oynayacağımız maçlar bizim için çok büyük avantaj. Fazla içeride oynayacağız, daha az deplasmanda oynayacağız. Avrupa Kupaları'nı hedefleyen bir takım haline gelebiliriz diye düşünüyoruz. Her şey Okan kardeşimin gönlünce olsun O'nu çok seviyorum.”
Gelecek adına bir takım yapmaya çalışıyorum diyen Kafkas “Bugün iyi sonuçlar alabiliriz ama asıl benim amacım Karabükspor takımının en az 5-10 yılını götürecek bir ekip kurmak.” dedi. Eneramo'nun çok değerli bir oyuncu olduğunu söyleyen Kafkas, "Karabük'e benim için geldi sağolsun. Kardemir Karabükspor'a çok büyük hizmetleri olacak. Umuyorum uzun süre bizde oynar" diye konuştu.