Belediye 3 Puana Hasret

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Elaziz Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Hatay temsilcisi Payasspor ile 1-­1 berabere kalarak haftayı puanla kapattı.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Elaziz Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Hatay temsilcisi Payasspor ile 1­1 berabere kaldı.

Elaziz Belediyespor, saat 13.00'te Payas İlçe Stadyumu'nda oynanan müsabakaya; Gökhan, Emrah ÇALIŞLAR, Emrah YOLLU, Furkan, Serhat, Volkan, Mehmet GÜLER, Ekrem SÜTÇÜ, Metehan, Tufan ve Okan tertibiyle çıktı. Ev sahibi ekip 42. Dakikada Eşref'in kaydettiği golle ilk yarıyı 1­0'lık üstün tamamladı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Lacivert­Kırmızılı temsilcimiz, 80. Dakikada oyuna sonradan dâhil olan Hakan ESA'nın attığı golle eşitliği yakaladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele karşılıklı atılan gollerle 1­1 sona erdi. Öte yandan Payasspor'da 29. Dakikada Tevfik, Elaziz Belediyespor'da ise 84. Dakikada Ekrem SÜTÇÜ gördükleri kırmızı kart ile oyun dışında kaldılar. Bu sonucun ardından puanını 32'ye çıkaran ve 8. Sıradaki yerini koruyan Elaziz Belediyespor, ligin 23. Haftasında 20 Şubat Pazartesi günü 12 Bingölspor ile ilimizde karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme