Alpay : Biz Proje Üretir ve Yaparız

Ak Parti Milletvekili adayı Av. Şuay Alpay İstasyon Caddesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekili adayı Av. Şuay Alpay İstasyon Caddesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Alpay, Ak Parti'ye güvenmeleri gerektiğini, Ak Parti'nin Türkiye'de ve Elazığ'da büyük işler yaptığını, sosyal kalkınmayı sağladığını kaydetti. Alpay, "Siyasi İstikrar devam ederse, ekonomik istikrar devam eder. Sosyal Problem olarak ortada duran, engelli, dul ve yetimler, şehit ve gazi yakınlarının yaşadığını sıkıntılarının büyük bir kısmını çözdük" dedi.

Gençliğin kendilerine umutla baktığını vurgulayan Alpay, "Çünkü biz gençliğin önünü açıyoruz. Arzumuz, Elazığ için gençlerimiz için daha fazlasını yapmak ve  yeni sosyal projeleri hayata geçirmektir.  Bunu gerçekleştirmemiz için de bize yeniden görev vermenizi istiyoruz" diye devam etti.

Muhalefet partilerini de eleştiren Alpay, siyasetin nefret dilini asla kullanmadıklarını söylerken nezakete ve şehrin manevi değerlerine daima bağlı kaldıklarını vurguladı. Alpay, "Kavga bizim işimiz değil. Bu şehir  ve millet kavga istemiyor. Kavga edilmesine izin vermeyeceğiz.Hakaret ve nefret üslubuyla konuşmadık konuşmayacağız. Ötekileştiren, ayrıştıran, nefret ettiren üslup bizim üslubumuz değil. Varsın bir kısım siyasi partiler, kavgayı, nefreti, ötekileştirmeyi kendine amaç edinmiş olsun. Bu onların tercihidir. Elazığ insanının bu konuda çok hassas olduğunu, bu dilden rahatsız olduğunu çok iyi biliyorum. Kendi tabanları da bundan rahatsız. Muhalefet partileri bağırmayı, çağırmayı marifet zannediyorlar. Ak Parti'nin kavgaya ve husumete vaktimiz yok. Biz nefretten uzak siyaset yapacağız. Bizler Elazığ sevdalısı insanlarız." diye konuştu.  

Bakmadan Geçme