Aksa Elazığ Gaz'dan Sevindirici Haber!

Elazığ'da 3 günden beridir yaşanan gaz kesintileri nihayet son buldu. Bu gece yarısından itibaren kademeli olarak tüm şehre gaz verilecek.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Aksa Elazığ Gaz'dan Sevindirici Haber!
Depremden dolayı 3 günden beri Elazığ ve çevresinde Diyarbakır-Adıyaman hattındaki arızadan kaynaklanan Gaz kesintileri bu gece yarısı itibari ile son buldu. Botaş yetkililerinden aldığımız bilgiye göre depremde hasar gören doğalgaz boru hattındaki borular ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından yenileri ile değiştirilip, Elazığ  ve çevresine bu gece yarısından itibaren kademeli olarak düzenli doğalgaz akışı sağlanacağı belirtildi. "Üç günlük süreçte sıkıntı yaşattığımız tüm bölge halkından özür diler anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz ancak Gaz akışının düzene binmesi sabah saatlerini bulacağından vatandaşlarımızın endişe etmemeleri ve kombilerinin ayarıyla oynamamaları gerekir" denildi. Aynı zamanda Doğalgaz kesintisine paralel yaşanan Elektrik kesintilerinin de son bulduğu bundan sonra oluşabilecek kesntilerin arıza kaynaklı olacağından doğalgazla bağlantılı olmayacağı vurgulandı. 
Aksa Elazığ Gaz yetkililerinden aldığımız bilgiye göre de, gaz kesintisinin bu gece yarısı itibari ile son bulacağı ve özellikle tüm Tokilerde, Çaydaçıra Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve merkezi gaz kullanan abonelere yönelik yapılan kesintilerin artık yapılmayacağı, gece yarısından itibaren de, tüm abonelere kademeli olarak düzenli Gaz akışının sağlanacağı belirtildi. "Son 3 gündür 7/24 esasıyla ekiplerin sahada olduğu ve Sabaha kadar şehrin tamamına gaz verilmiş olacağı bilgisi paylaşılırken bu süre zarfında yaşanan mağduriyetten dolayı tüm abonelerimizden özür dileriz" denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN