Elazığ'da Hacivat Karagöz orta oyunu sahnelendi

Elazığ Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerinde 7'den 70'e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahnelendi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerinde 7’den 70’e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahnelendi.

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında miniklere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşamalarını sağlamaya devam ediyor. 7’den 70’e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu çocuklar için sunuldu. Çocukların da zaman zaman oyuna dahil olduğu etkinlikte Hacivat ve Karagöz, yaptıkları esprilerle çocukların hafızalarında Ramazan anısı olarak yerleşti. Çocuklar oyun sonrasında ise Elazığ Belediyesi personelleri ile birlikte şarkılar söyleyip dans etti. Etkinlik boyunca tüm oyunları ilgi ile seyreden miniklere patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu. Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen geleneksel Ramazan etkinliklerine, 4 Nisan Perşembe günü Elazığ Belediyesi gönüllü halk korosu konuk olacak.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN